Wednesday, November 28, 2018

BERITA BAIK KEPADA PELAJAR LEPASAN SPM 2018BERITA BAIK KEPADA PELAJAR LEPASAN SPM 2018Pendaftaran dan kemasukan ke MAHSA UNIVERSITI (MALAYSIA ALLIED HEALTH SCIENCES ACADEMY) Cawangan  Sabah boleh menggunakan SPM Percubaan 2018.. Pendaftaran boleh dibuat sekarang untuk kemasukan  INTAKE JANUARI 2019. Pendaftaran bermula  November 2018 hingga Januari 2019..

Ini peluang terbaik untuk pelajar yang ingin sambung pengajian awal dan menjimatkan masa. Ini dapat mengisi masa sambil menunggu keputusan SPM sebenar pada bulan April 2019. Untuk yang berminat boleh hubungi pegawai pendaftar kami yang sah di talian 01126604804.

Banyak Program Perubatan dan Sains Kesihatan, bukan Program Perubatan di tawarkan di MAHSA Universiti cawangan Kota Kinabalu, dan yang pasti di sini akan menjamin masa depan anda serta program-program yang di tawarkan adalah berdasarkan kehendak keperluan industri terkini.

MAHSA UNIVERSITI menawarkan program-program kepada pelajar-pelajar menggunakan SPM Percubaan yang berminat sambung belajar dalam bidang PERUBATAN DAN SAINS KESIHATAN contoh nya :

- Makmal Perubatan
- X-Ray
- Physiotherapy
- Nursing (KL)
- Pergigian (KL)
- Environmental Health
- Farmasi

Dan dalam bidang pengurusan
- Pengurusan Perniagaan
- Perakaunan
- Asas Keusahawanan

Sijil Pengurusan Perniagaan (Yuran Pengajian Percuma) 1 Tahun

(Semua program adalah bergantung dengan pelajar yang layak)

Lokasi belajar adalah di 1Borneo Hypermall, Kota Kinabalu dan Bandar Saujana Putra, Kuala Lumpur.

Kemudahan penginapan dan pengangkutan pelajar akan disediakan.
Pembiayaan PTPTN PENUH juga disediakan.
Kebaikan adalah, pelajar akan praktikal di Hospital Kerajaan dan peluang pekerjaan pasti dapat bergantung dengan keputusan dan prestasi pelajar tersebut.
Pendaftaran kini di Buka untuk Intake JANUARY 2019.....

Sekarang pengambilan pelajar dan kemasukan pelajar boleh menggunakan keputusan percubaan SPM 2019. Khas kepada pelajar SPM 2018.

Permohonan Online boleh isi di sini: 

Sebarang pertanyaan boleh whatsap, text dan hubungi Pegawai Pendaftaran : En. Malvin , 01126604804.

Terima Kasih..0 comments:

Post a Comment

SILA TINGGALKAN KOMEN ANDA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...